ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Αγκαλιά με τον τίτλο οι αήττητες Εσπερίδες άλωσαν δίκαια τον Αγιο Δημήτριο 69-64 τον Κρόνο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





19.2.22

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Αγκαλιά με τον τίτλο οι αήττητες Εσπερίδες άλωσαν δίκαια τον Αγιο Δημήτριο 69-64 τον Κρόνο

 



Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Οι κορασίδες ήταν ανώτερες πήραν μια διαφορά ασφαλείας στο γ΄ δεκάλεπτο και νίκησαν δίκαια τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου 69-64 παρέμειναν αήττητες ,  κάτι που τους εξασφαλίζει ουσιαστικά τον τίτλο και την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα . Ο πολύ καλός Κρόνος θα πάρει την δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο πανελλήνιο σε αγώνες μπαράζ με τον 2ο της ΕΣΚΑ και της ΕΚΑΣΘ στα μέσα Απρίλη . 
Δεν υπάρχει υστερήσασα από την ομάδα μας . Όλες έδωσαν και την ψυχή τους με την Ναταλία Αρσενιάδου τοπ σκορερ και εξαιρετικές την αρχηγό Στολίγκα , την αεικίνητη Αγραφιώτη , την καθοριστική κοντά στο καλάθι Τσουρντού και σε εξαιρετική μέρα  την Βίγκα . Προσέφεραν Σταθάτου και Τζουνοπούλου αλλά και τα κορίτσια που δεν αγωνίστηκαν , Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά και στα κορίτσια του Κρόνου που έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση στο δ΄δεκάλεπτο αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την νίκη . Μπράβο και στο τεχνικό επιτελείο των δύο Θανάσηδων  Μπούτα (άψογη καθοδήγηση) και Δήμου (προσέφερε πολλά). 
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 64-69 (33-33)

Διαιτητές : Παπαφωτίου , Χρόνης

Δεκάλεπτα : 13-13, 33-33, 45-59, 64-69

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρεοπούλου , Μαυροειδή): Σεγούρα 17, Τσιρογιώργη , Πολυχρονοπούλου 4, Κατσούλη Δ. 13, Κατσούλη Ε. 6(2) , Παπακώστα 24(8), Δελημήτρου, Ζαφείρη , Κατσούλη Β.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Μπούτας , Δήμου): Στολίγκα 12, Τζουνοπούλου , Αρσενιάδου 30, Βίγκα 14(2), Τσουρντού 3, Σταθάτου , Αγραφιώτη 10 











Post Top Ad