ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Not in our home" ομάδα όνειρο ισοφάρισε άνετα την σειρά 2-2 και τώρα αύριο ο μεγάλος τελικός ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.4.22

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : "Not in our home" ομάδα όνειρο ισοφάρισε άνετα την σειρά 2-2 και τώρα αύριο ο μεγάλος τελικός !

 



Ομάδα όνειρο σήμερα οι νεανίδες μας με ένα παιχνίδι ισοπεδωτικό έφεραν με το εντυπωσιακό 57-34 σε βάρος του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο Λάμπρου Κατσώνη την σειρά του best of 5 στο 2-2 και όλα πλέον για την στέψη του πρωταθλητή , θα κριθούν αύριο βράδυ στο Μπραχάμι (νέο κλ. Αγίου Δημητρίου 22.15) . Μετά την μεγάλη νίκη στον Αγιο Δημήτριο την Τετάρτη οι νεανίδες μπήκαν στο γήπεδο με το "μαχαίρι" στο στόμα και δεν απειλήθηκαν δευτερόλεπτο από τον "χλωμό" Κρόνο που σίγουρα έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι αλλά παράλληλα οι κοπέλες του Δήμου "έπνιξαν" τον αντίπαλο . Δεν υστέρησε κάποιο κορίτσι από την ομάδα μας που ήταν οργανωμένη,  διαβασμένη,  σοβαρή, παθιασμένη  και από μια στιγμή και μετά το ματς ήταν απλά διαδικαστικό . Η διαφορά μεγεθών στα ύψη και μεγέθη μεταξύ των δύο ομάδων  εξισορροπήθηκε η  καλύτερα εξαφανίστηκε από το υπέρμετρο πάθος και τον ηρωϊσμό όλων των παιδιών μας που έπαιξαν σαν καμικάζι . Τι να πρωτοπούμε για τα κορίτσια μας !

 Η μόνη 18χρονη Άννα Κοσκινά  εκπληκτική , μυαλωμένη , άψογη  , η Μαρκέλα Σταμούλου θωρηκτό με ρεκόρ ριμπάουντς κυρίαρχη και πάλι , η Νάγια Στολίγκα έτοιμη για όλα και άψογη εκτελεστικά , η Σαμπρίνα Ντάκα ψυχάρα  και ηρωϊκή , η Ηλέκτρα Αναστασάκου το σύμβολο του small ball forward πολύτιμη όσο και αθόρυβη , η ταλαντούχα Ελεάνα Μαργέλου με το που  γύρισε από ασθένεια πιο έτοιμη από ποτέ , η Ναταλία Αρσενιάδου απροσπέλαστη και στο πρόσωπό της ζωγραφισμένη η νικήτρια , η Όλγα Αγραφιώτη ποϊντ γκαρντ πορωμένο και παθιασμένο , η Κλαίρη Τσουρντού πολύτιμη στο ζωγραφιστό , η Εύα Καρδιασμένου πάντα ετοιμη οταν της  ζητηθεί όπως και οι Μελίνα Μέτσο και Κωστάκη . Και στον πάγκο η αρτι επιστρέψασα από τραυματισμό Μικαέλα Κοσκινά  . 

Η κερκίδα με απίστευτο παλμό και τεράστια πίστη αλλά όλοι συγκλονιστικοί.Κέρδισαν και αυτή την μάχη με συμπεριφορά άψογη και χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα . Βέβαια και τα κορίτσια μας  ήταν σήμερα για φίλημα , έδωσαν αυτές το σύνθημα και η κερκίδα "έσπρωξε" με την σειρά την ομάδα στην ιστορική νίκη και στο "not in our home" . 

Όλα πλέον θα κριθούν αύριο στον Αγιο Δημήτριο σε μια συγκλονιστική σειρά που θα κριθεί όπως αρμόζει στο μεγάλο μέγεθος των δύο συλλόγων,  που διαθέτουν εκατέρωθεν κορίτσια με τεράστιο ταλέντο και ασίγαστο πάθος . 

Παρόντες στο κατάμεστο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Κίμων Γκιουλιστάνης , το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της επιτροπής γυναικών Σούλα Κανδύλη και φυσικά σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου μας που δεν λείπει σχεδόν ποτέ δίπλα από τα κορίτσια μας σε όλες τις ηλικίες .Ακόμη πολλές αθλήτριες της γυναικείας μας ομάδας !

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΚΡΟΝΟΣΑΓ. ΔΗΜ. 57-34

Διαιτητές : Αυγερινός Ι.,  Αντωνέλλου

Δεκάλεπτα : 10-07, 30-19, 45-22, 57-34

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου, Μπούτας ): Στολίγκα 16, Αρσενιάδου 4, Μέτσο , Τσουρντού , Καρδιασμένου 2 , Ντάκα 6(1), Κοσκινά Α. 8(2), Αναστασάκου , Σταμούλου 10,Μαργέλου  9(1),Κωστάκη , Αγραφιώτη 2

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Σταμούλης, Τσιαντής) : Παναγιωτοπούλου , Μπλιθικιώτη 7, Τσούρτη , Ραφτοπούλου 2, Γρηγοροπούλου 8, Τσάμη 7, Παπακώστα , Γεωργακοπούλου 3, Δραμιτινού 7




Post Top Ad