Ανανέωσε ο Θάνος Δήμου στις Εσπερίδες , εκτός των νεανίδων θα ειναι και τεχνικός διευθυντής υποδομών - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





25.5.22

Ανανέωσε ο Θάνος Δήμου στις Εσπερίδες , εκτός των νεανίδων θα ειναι και τεχνικός διευθυντής υποδομών





  O ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον coach Θάνο Δήμου. Ο προπονητής των Νεανίδων και βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας μας , διέγραψε μια πετυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε μετά από μια επική ανατροπή στα μπαράζ με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ  2021-22, καθώς και με την εκπροσώπηση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων μετά από πολλά χρόνια. Η εμπειρία του coach στο μπάσκετ γυναικών , ο επαγγελματισμός που τον διέπει καθώς και η επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας οδήγησαν στην ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας μας. 

  Για την νέα αγωνιστική σεζόν αναλαμβάνει πέρα από την ομάδα των Νεανίδων & την επίβλεψη όλων των τμημάτων των ακαδημιών ως Τεχνικός Διευθυντής καθώς θα συνεχίσει το έργο του συμβάλλοντας στην ενίσχυση του αναπτυξιακού μας προγράμματος. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν εκπληκτικό άνθρωπο και Coach μαζί μας. Καλή αρχή coach ή καλύτερα καλή συνέχεια στο έργο σου!!!!  

Post Top Ad