Νάγια, Ναταλία και Ελεάνα στην πρώτη ομάδα ! - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





1.9.22

Νάγια, Ναταλία και Ελεάνα στην πρώτη ομάδα !





 Οι πρωταθλήτριες Νεανίδων και Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ στην πρώτη ομάδα!

Η διοίκηση των Εσπερίδων Καλλιθέας έχοντας ως στόχο την ανάδειξη νέων κοριτσιών, ώστε τις επόμενες χρονιές να αποτελέσουν τον κορμό της γυναικείας ομάδας, ανακοινώνει την προώθηση στην γυναικεία ομάδα των: Στολίγκα Νάγια και Αρσενιάδου Ναταλία.
Οι δύο κορασίδες θα βρουν στην πρώτη ομάδα την πρωταθλήτρια Νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ Μαργέλου Ελεάνα, η οποία προπονείται από πέρσι με την γυναικεία ομάδα και η οποία ξεχώρισε τόσο με τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα νεανίδων, όσο και για την εργατικότητά και πρόοδό της.
Η Ν. Στολίγκα που και αυτή ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας πέρυσι και κλήθηκε και φέτος , ήταν πρώτη σκόρερ της Εθνικής Ελλάδας K16 στο πρόσφατο Ευρωπαικό που διεξήχθη στην Πορτογαλία με 14,9 π., ενώ αναδείχθηκε 3η σκόρερ και 2η πασέρ στο Πανελλήνιο Κορασίδων στην Μεσσηνία. Παράλληλα είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας U17 που θα δώσει αγώνες 2-4 Σεπτεμβρίου στο Πανευρωπαϊκό U17 που θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού .
Η Ν. Αρσενιάδου αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και πρώτη στα κλεψίματα στο Πανελλήνιο Κορασίδων στην Μεσσηνία, ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά και με τις εμφανίσεις αυτές κέρδισε επίσης μια θέση στην Εθνική Κορασίδων, με την οποία και κατέγραψε 12,7 λεπτά συμμετοχής.
Καλή αρχή @eleana_marg @nagia_stoligka @natalia._ars 🏀💪🏼

Post Top Ad