Δια πυρός και σιδήρου θετικό ξεκίνημα στην Ζοφριά 62-55 τον εξαιρετικό και μαχητικό Εύνικο (το video του αγώνα) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





11.10.22

Δια πυρός και σιδήρου θετικό ξεκίνημα στην Ζοφριά 62-55 τον εξαιρετικό και μαχητικό Εύνικο (το video του αγώνα)

 



Πολύ σημαντική όσο και δύσκολη νίκη πέτυχε η γυναικεία μας ομάδα στην Ζοφριά επί του Εύνικου με 62-55. Τα κορίτσια μας κατάκοπα από την υπερπροσπάθεια στην Ράμλα κόντρα στην Ελιζούρ Χολόν την Παρασκευή (πριν τρία  24ωρα)   βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν βρέθηκαν να χάνουν 46-42 λίγο πριν το φινάλε του 3ου δεκαλέπτου . Εκεί όμως μίλησαν Χίγκινς και Τοεαϊνα που έδειξαν χαρακτήρα , πέτυχαν κρίσιμα καλάθια και  ουσιαστικά έκριναν το ματς . Ο νεοφώτιστος Εύνικος απέδειξε ότι η καλή του εμφάνιση στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό μόνο τυχαία δεν ήταν .¨Εδειξε σκληρότητα στην άμυνα και έβαλε δύσκολα  στα κορίτσια μας που ήταν επηρεασμένα και από την κόπωση , αφού δεν έχουν συνηθίσει σε διπλά και συνεχόμενα  δύσκολα ματς (τρία σε οκτώ μέρες με ταξίδια σε Λευκάδα και Ισραήλ)  . Η εμπειρία όμως μέτρησε στο φινάλε, και αξίζουν επαίνων  . 
Στα θετικά η ικανοποιητική παρουσία της Ρουμάνας Βιριόγκε με νταμπλ νταμπλ 13π. 10 ριμπ. αλλά και  η βοήθεια της Γούναρη σε μικρό χρόνο (βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της ). Προσπάθησαν Κασάπογλου , Κορρέ , Πρίφτη , Μπενέκη ,  Γασπαράτου και Λουκάτου  με τις ελληνίδες να αποτελούν πολύτιμο όπλο και κριτήριο . Όταν προσφέρουν η ομάδα γίνεται πολύ καλύτερη και κυρίως δείχνει σταθερότητα . Αυτό θα αποτελέσει τεράστιο οφελος ειδικά την Πέμπτη στον ευρωπαϊκό επαναληπτικό . Οι ξένες δεν βγάζουν μάτια ακόμη αλλά δείχνουν ότι μπορεί ο Σόφτσης να στηριχτεί πάνω τους , προσαρμόζονται και βελτιώνονται σταδιακά όσο περνά ο καιρός ,  βρίσκονται στο γήπεδο και καταλαβαίνουν τι ζητά το τεχνικό επιτελείο από αυτές που δεν είναι και λίγα .Το πρωτάθλημα όμως και πιθανά η Ευρώπη απαιτούν συγκέντρωση και  πάθος  αφού μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα κριθεί μεγάλο μέρος των φετινών στόχων του συλλόγου. 
Ο Εύνικος έδειξε πολύ καλά στοιχεία , θα πουλήσει ακριβά το ...τομάρι του , αλλά μη ξεχνάμε είναι νωρίς ακόμη και όλες οι ομάδες ειναι ανέτοιμες και υστερούν σε διάρκεια .
 Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Εύνικου για την φιλοξενία και την συναίνεση στην μετάθεση του αγώνα κατά 24 ώρες  ελέω Eurocup . Eπίσης πολλά συγχαρητήρια στο Lay up και τον Αντώνη Γεωργακίου για την εξαιρετική και με κριτήρια ψηλού HD και ποιότητας , διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα και την άψογη περιγραφή στην οποία συνετέλεσε και η Διονυσία Αλεξανδρή ως σχολιάστρια . 

Διαιτητές: Στρέμπας-Καλογριάς-Μαρτινάκος
Δεκάλεπτα: 17-15, 25-30, 46-43, 55-62
ΕΥΝΙΚΟΣ  (Βελτσίστας, Βάνας): Καραγιάννη 2, Εμμανουηλίδου, Πολυμένη 11(2), Ζουρνή 4, Κεσσέ 7, Βούλγαρη 3(1), Γκιζάνη 2, ΜακΝτόναλντ 5(1), Τζόουνς 11, Ναυροζίδου 2, Στογιανόφσκα 8(2).
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σόφτσης, Φέξης): Βιργιόγκε 13, Τοεάινα 16, Γασπαράτου, Λουκάτου, Γούναρη 5(1), Πρίφτη, Κορρέ 5(1), Μπενέκη 1, Κασάπογλου 4, Χίγκινς 18(3).

                                              Η στατιστική 



                                                  Το βίντεο της αναμέτρησης 


Post Top Ad