34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Χάλκινο οι Εσπερίδες με εντυπωσιακό 69-48 επί του Παναθηναϊκού - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

6.7.23

34ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ : Χάλκινο οι Εσπερίδες με εντυπωσιακό 69-48 επί του Παναθηναϊκού

 

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και άνετη νίκη 69-48 στον μικρό τελικό του 34ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων κόντρα στον Παναθηναϊκό οι κορασίδες μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο (το 18ο σε Πανελλήνιο την τελευταία 20ετία !!! συλλογικό ρεκόρ ) και απέδειξαν  ότι η παραγωγική διαδικασία και το πλάνο της ομάδας παραμένουν πιστά εξαιρετικά,  στις Εσπερίδες και τα ακόμη καλύτερα έπονται . Και όλα αυτά σε ένα Πανελλήνιο που η ομάδα μας δεν έδειξε συνολικά τον καλύτερο εαυτό της . Έχει όμως σπουδαία ταλέντα που δουλεύουν σκληρά και ο δρόμος της καταξίωσης είναι ανοικτός . 
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κρόνος που υπέταξε 46-32 τον Άρη στον τελικό . Θερμά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες .
Δεκάλεπτα: 17-7, 45-18, 56-33, 69-48

Διαιτητές: Καψιώχας, Τσουρή, Μπολάνο

Εσπερίδες Kαλλιθέας (Μπούτας): Γεωργινή  6, Τζουνοπούλου, Κατσιώνη 5(1), Χλιαουτάκη 6(10ρ.), Βίγκα 15(1), Μανωλοπούλου 2, Καρδιασμένου, Σεγκούρα 17(2), Αρχιμανδρίτη 5(1), Μάνου 2, Κωστάκη, Λιανούδη 11.

Παναθηναϊκός (Μαντζιώρης): Κατσούλη 10, Λιάχα 2, Μαντζιώρη 2, Ιωάννου 3, Μπαμπανίκα 2, Καμπάκα 6, Δεληστάθη 6(1), Κουκουζέλη 5, Ρήγα, Λασκαρίδη 3(1), Υφαντοπούλου 5, Τουλούπη 4. Δηλώσεις

Θανάσης Μπούτας (προπονητής Εσπερίδων): «Θέλαμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Ξέραμε πως έπαιζε. Αυτή η 3η θέση μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ναι μεν ήταν ο στόχος μας μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, δεν κρύβουμε όμως ότι θα θέλαμε να πάμε πιο ψηλά., θέλαμε να είμαστε εμείς στον τελικό.  Δυστυχώς είχαμε κάποιες άσχημες συγκυρίες, κακές εμφανίσεις. Το ταξίδι τελειώνει για εμάς εδώ.  Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία, σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για να είμαστε εμείς εδώ, παρά τις αντιξοότητες και τις καιρικές συνθήκες. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την εμφάνισή της. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, για όλο αυτό το οποίο πέρασαν αυτή τη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Προχωράμε».

Σύλια Βίγκα (αθλήτρια Εσπερίδων): «Ήταν ένα ωραίο τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό αλλά και σε όλες τις ομάδες. Στον τελικό να κερδίσει ο καλύτερος. Μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Πετύχαμε έναν στόχο αλλά όχι τον κυριότερο».

Μιχάλης Μαντζιώρης (προπονητής Παναθηναϊκού): «Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση σε αυτές τις ηλικίες. Προσπαθούσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να τις ανεβάσουμε, σε ένα μικρό ποσοστό τα καταφέραμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν η πίεση στην μπάλα, εκεί ήταν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι μεγάλες οι εμπειρίες για αυτή την ηλικία. Προχωράμε να βελτιωθούμε».   

Σοφία Καμπάκα (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο τουρνουά που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Δεν δείξαμε τι μάθαμε όλη τη χρονιά. Δεν πρέπει όμως να απογοητευόμαστε. Ελπίζω να πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν».  

Post Top Ad