ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Άνετη νίκη με τον Αθηναϊκό 89-59 με εξαιρετική κατά διαστήματα εμφάνιση - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





22.10.23

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Άνετη νίκη με τον Αθηναϊκό 89-59 με εξαιρετική κατά διαστήματα εμφάνιση




Μια άνετη νίκη με κατα διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση έκανε η γυναικεία μας ομάδα και επικράτησε 89-59 τον Αθηναϊκό χωρίς να απειληθεί . Σημαντική η συνεισφορά πέραν των τριών ξένων που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο και είχαν πάλι καταλυτικό ρόλο οι Μαργέλου,  Μπενέκη , Κορρέ, Χατζηβασιλείου και Πρίφτη  ενώ πήραν χρόνο και τον αξιοποίησαν αρχικά οι πιο μικρές πολλά υποσχόμενες Λιανούδη και Σεγκούρα αλλά και οι Χλιαουτάκη , Βίγκα . Σε ενα ματς αφιερωμένο στον καρκίνο του μαστού όπου όλες οι αθλήτριες και οι προπονητές είχαν σχετικό σημα στο πέτο για να ευαισθητοποιήσουν όλον τον κόσμο για το πρόβλημα που απασχολεί έντονα  τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη . Από τον Αθηναϊκό σχετικά καλύτερη η Τσίκα και θετικές Στεφανίδου, Φίλοξι και  Παρασκευοπούλου . 

 Εσπερίδες Καλλιθέας-Αθηναϊκός 89-59

Διαιτητές: Φραγκούλη-Ναστούλης-Λαζόγκα
Δεκάλεπτα: 33-15, 41-31, 66-42, 89-59
Εσπερίδες (Σόφτσης): Λιούις 14(1), Χατζηβασιλείου 1, Μουρ 22, Χλιαουτάκη, Βίγκα, Πρίφτη 2, Κορρέ 14(4), Μπενέκη 10, Μαργέλου 6(2), Σεγκούρα , Λιανούδη 4, Πάτι 16.
Αθηναϊκός (Ζωηρού): Ντέστινι Φίλοξι 12(1), Καλαφάτη 3(1), Στεφανίδου 9, Τσίκα 13(3), Μάνου 4, Οικονομάκη 2, Παρασκευοπούλου 6, Τραγουστή, Χάρις 7.
                                                      Η στατιστική του αγώνα 



Άψογη για μια ακόμη φορά η απευθείας μετάδοση με live streaming της αναμέτρησης καθώς και οι συνενετεύξεις από Μουρ και Μπενέκη από τον υπεύθυνο media Δημήτρη Αποσκίτη. 



Post Top Ad