ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Ήττα μετά από δύο χρόνια στην ΕΣΚΑΝΑ με 55-50 από τον Κρόνο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





14.1.24

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Ήττα μετά από δύο χρόνια στην ΕΣΚΑΝΑ με 55-50 από τον Κρόνο

 



Οι κορασίδες του Κρόνου Αγ. Δημ. έπαιξαν καλύτερα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα στο κλ. Γ. Χατζηϊωαννίδη και νίκησαν δίκαια 55-50 με όπλο την ζώνη σε όλο το παιχνίδι . Σημαντικά ατού της ομάδας μας βρέθηκαν σε κακή μέρα και δεν μπόρεσαν με εξαίρεση το αρχικό 13-4 μα πάρουν διαφορά ασφαλείας με φοβερή αστοχία όχι μόνο στα σουτ αλλά και στις ελεύθερες βολές 9/24 έναντι  17/26 του Κρόνου .Στον τελευταίο πεντάλεπτο ο Κρόνος προηγήθηκε και ο εκνευρισμός και η αστοχία έφεραν την πρώτη ήττα για τις κορασίδες μας την τελέυταία διετία (πλην του Πανελλήνιου) .  Βέβαια ήταν μια ακόμη πράξη σε ένα μεγάλο έργο που όλα δείχνουν ότι θα κριθεί τουλάχιστον στην κανονική περίοδο στα ματς με τον Ολυμπιακό . Ήταν αδιαμσφιβήτητα ένα από τα  φετινά ντέρμπι αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναβρεθούν οι κοπέλες μας σε τόσο κακή μέρα , να κάνουν τόσα πολλά λάθη οπότε η συνέχεια θα είνια σίγουρα διαφορετική . Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Κρόνου για την νίκη αλλά και στα δικά μας που αγωνίζονται (ο βασικός κορμός) σε πολλά επίπεδα γυναίκες νεανίδες κορασίδες και μοιραία αντιμετωπίζουν και την κούραση . Εχουν πολλά ακόμη ματς να αποδείξουν την δεδομένη αξία τους . 

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 50-55 

Διαιτητές : Νάου, Ντάβαρης 

Δεκάλεπτα :  15-13, 27-29, 41-41, 50-55

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δήμου , Χλιαουτάκης): Κωστάκη , Χλιαουτάκη 9, Βίγκα 1, Γραβάνη 2, Φίλντιση , Σεγκούρα 16, Αρχιμανδρίτη 3(1), Χατζόγλου 4(1) , Αράπογλου 15(3) 

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Τσαμπούρη , Ανδρεοπούλου ): Μανωλοπούλου 12, Προδρομίδη 8(2) , Φουστέρη 12(2) , Τουμπανιάρη 11, Περντρέτσα , Τριανταφύλλου 3(1) , Ζαφείρη 9(1)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΤΙΝΑΚΗΣ 
















Post Top Ad