ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Ήττα από τον ανώτερο Ολυμπιακό 67-86 , πάντα ανταγωνιστικές οι Εσπερίδες (βίντεο) - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





22.2.24

ΓΥΝΑΙΚΕΣ : Ήττα από τον ανώτερο Ολυμπιακό 67-86 , πάντα ανταγωνιστικές οι Εσπερίδες (βίντεο)

 


Η γυναικεία μας ομάδα για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική με τον Ολυμπιακό ήταν πίσω στο σκορ 37-41 με την Κορρέ να βρίσκει συνεχώς τον στόχο από μακριά (5/6τρίποντα)   και έδειχνε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα στο β΄ . Όμως οι ερυθρόλευκες έδειξαν μεγάλη βελτίωση , πίεσαν πολύ , περιορίστηκε η Κορρέ , η Χριστινάκη έδωσε λύσεις , γενικά οι δικές μας φάνηκαν κουρασμένες και εκτός ρυθμού και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν φτάνοντας στο τελικό 67-86 . Η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει κάνει υπέρβαση φέτος έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε . Ασφαλώς ήταν αουτσάϊντερ απέναντι στις δύο κορυφαίες ομάδες της Α1 Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά και πάλι είχαν καλό πρόσωπο σε σημαντικά διαστήματα παρά τις ήττες . Η Πάτι αν και άστοχη από μακριά  είχε νταμπλ νταμπλ , η Μουρ με αρκετές καλές στιγμές ενώ η Χιλέρ φάνηκε κάπως στο β΄ . Βοιήθησαν όσο μπρούσαν τα ελληνόπουλα αρχικά με την εντυπωσιακή στο α΄ Κορρέ αλλά και με τις φορτωμένες με φάουλ Πρίφτη Μπενέκη αλλά και τις Μαργέλου Χατζηβασιλείου , Στο φινάλε πήραν χρόνο συμμετοχής και οι πιο μικρές μας . 

Από τον ανώτερο στο β΄ Ολυμπιακό ξεχώρισαν Βίτολα ,Χριστινάκη Κολλάτου . 

Η ομάδα μας θα διεκδικήσει το καλύτερο στην συνέχεια και έχει ήδη καταξιωθεί . 


ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  67-86
Διαιτητές: Αργυρούδης-Σκουλαρίκης-Τσουρή
Δεκάλεπτα: 18-28, 37-41, 51-70, 67-86
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σόφτσης, Ρουμάνι ): Χιλέρ  10(1), Χατζηβασιλείου, Μουρ 16, Βίγκα, Πρίφτη 3, Κορρέ 20(5), Μπενέκη, Μαργέλου 3(1), Αράπογλου, Πάτι 15.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (Νίκλας, Καλογερόπουλος ): Ουίλιαμς 12, Κυριακούδη, Σπυριδοπούλου 11, Σύρρα, Καμπισιούλη, Νικολοπούλου 4, Καρλάφτη 6(2), Δίελα, Βίτολα 17, Χριστινάκη 23(3), Κολλάτου 9(1), Τόμπιν 4.














Post Top Ad