Οι Εσπερίδες στο Κέντρο Αλληλεγγύης - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





29.12.11

Οι Εσπερίδες στο Κέντρο Αλληλεγγύης

Το είχαν προαναγγείλει και το έπραξαν 

Αντιπροσωπεία από όλα τα τμήματα των Εσπερίδων πήγε χθες  απόγευμα Τετάρτης  στο κέντρο Αλληλεγγύης του Δήμου Καλλιθέας στην οδό Ναυσικάς και παρέδωσε πολλές σακούλες γεμάτες  τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδια , είδη συνεστίασης ακόμη και βιβλία στους υπευθύνους του κέντρου . 

Η κορυφαία γυναικεία ομάδα  μπάσκετ της δεκαετίας στην χώρα πρόσφερε μια μικρή βοήθεια στους άπορους της πόλης μας δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπό της . Σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα , την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε,  τα κορίτσια μας έτειναν μια χείρα βοηθείας σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη . 

Ο σύλλογός μας οφείλει να ευχαριστήσει αρχικά την …ηθική αυτουργό της  σπουδαίας πρωτοβουλίας  μας κ. Μαριετίνα Λουκάτου , την κόρη της Ευγενία αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας , τις κυρίες Στέλλα Κυριακάκη και Μαργαρίτα Μάλαμα , τον κ. ¨Αγγελο Εμμανουήλ , που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας , τις αθλήτριές μας Κωνσταντίνα Νιάρχου , Βασιλική Λούκα , Ελένη Ρούτση και Κατερίνα Μάλαμα που εκπροσώπησαν τον σύλλογο σε αυτή του την προσπάθεια . Έδειξαν όχι μόνο με την υλική  προσφορά τους αλλά και με την παρουσία τους πόσο ταυτίστηκαν με τον σκοπό που δεν είναι άλλος από το να  αλλάξουμε με χαμόγελο έστω και για λίγο την ζωή κάποιων συνανθρώπων μας . Μας συγκίνησαν και τις ευχαριστούμε θερμά και δίνουμε υπόσχεση ότι όχι μόνο αυτές τις Άγιες μέρες αλλά και μέσα στην χρονιά θα συνεχίσουμε να πράττουμε αναλόγως …

Τέλος συγχαίρουμε θερμά τον δήμο της πόλης μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία της δημιουργίας του κέντρου αλλά και του κοινωνικού παντοπωλείου και θα τους συμπαρασταθούμε σε κάθε ανάλογη προσπάθεια . 

Post Top Ad