6ο τουρνουά παγκορασίδων ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ «Φαίδων Ματθαίου» : Tελετή λήξης - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





9.1.12

6ο τουρνουά παγκορασίδων ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ «Φαίδων Ματθαίου» : Tελετή λήξης


Άλλη μια εξαιρετική διοργάνωση το 6ο τουρνουά παγκορασίδων που είχε φέτος την επωνομασία Φαίδων Ματθαίου προς τιμήν του Πατριάρχη του ελληνικού μπάσκετ έφεραν σε πέρας οι Εσπερίδες η κορυφαία ελληνική γυναικεία ομάδα μπάσκετ της τελευταίας 10ετίας . 

Το κλειστό Λάμπρου Κατσώνη ήταν κατάμεστο από αθλήτριες των οκτώ ομάδων , γονείς και πολλούς φίλους των υποδομών που χειροκρότησαν θερμά τα κορίτσια που πήραν μέρος στο All Star Game .

Οι οκτώ ομάδες που πήραν μέρος στην διοργάνωση έδωσαν το παρόν για να βραβευτούν σε ένα τουρνουά που πρώτιστα παίζει ρόλο η συμμετοχή αλλά είχε και εξαιρετικό επίπεδο . 

Στις πρώτες τρεις θέσεις  τερμάτισαν ΔΑΣ Άνω Λιοσίων , Κρόνος Αγ. Δημητρίου , Εσπερίδες , ενώ πήραν μέρος ακόμη , Παν ιώνιος , Φάρος Κερατσινίου, Τερψιθέα , ΑΟΝΑ και Προοδευτική . Οι τρεις πρώτες ομάδες παρέλαβαν αναμνηστικά κύπελλα ενώ τιμήθηκαν όλες οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά που διήρκεσε τέσσερις μήνες.

Πολυτιμότερη αθλήτρια των αγώνων αναδείχθηκε η Μαρίνη του ΔΑΣΑΛ που τιμήθηκε και στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων μαζί με τις Τρικαλιώτη (Πανιώνιος) , Βόπη (Φάρος), Γιαννοπούλου (Τερψιθέα) και Χατζηβασιλείου (Εσπερίδες) .

Τιμήθηκαν οι τρεις αθλήτριες των Εσπερίδων που μπήκαν φέτος σε ανώτατα εκπαιδευτικά διρύματα (Ζεβαχιργιάν , Νιάρχου και  Γιαννακοπούλου) .

Τιμήθηκε ο προπονητής της ομάδας κορασίδων των Εσπερίδων που κατέκτησε πρώτη πανελλήνια νίκη το 2009 στην Πτολεμαίδα ο Γιάννης Αδάμ .

Τέλος τιμήθηκε ένας σημαντικός χορηγός των τμημάτων υποδομής του συλλόγου ο κ. Φώτης Σταθόπουλος .

Ειδική πλακέτα αθλοθετήθηκε από τον αρωγό της εκδήλωσης δήμο Καλλιθέας (οργανισμός νεολαίας και ¨Αθλησης Γιάννης Γάλλος) για την οικογένεια του Φαίδωνα Ματθαίου που έγραψε την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ . Θα  επιδοθεί στον γιό του Άρη ,  στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου σε λίγες μέρες.  
ALL STAR 1 –ALL STAR 2  49-53
Δεκάλεπτα: 10-16, 22-36, 34-43,  49-53
Διαιτητής : Παπαφωτίου
ALL STAR 1 (Σαμορούκοβα , Χαλιβίδου): Χατζηβασιλείου 5, Λεμπέση 2, Τσελεπίδου 3, Τρικαλιώτη 6 , Καμπαδάκη 2, Δρούγκα , Γιαννοπούλου 11(1), Αντωνιάδη ,Ξυδά 10, Παπακωνσταντίνου 6, Δερβισάϊ 4, Καραγιάννη
ALL STAR 2 (Παπαδόπουλος , Βασιλάτος) : Τζανετάτου 6, Γκέρκι 21, Μυλωνάκη 5, Ντόμπρε 3, Τσαμπάζη , Παναγάτου , Βόπη 2, Σάμιου 3(1), Χιώτη , Μαρίνη 7 , Φάρου 4, Κυμιώνη 2

Ο σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συλλόγους που έλαβαν μέρος,  τους παράγοντες , προπονητές , τα κορίτσια και τους γονείς τους που στηρίζουν την επιλογή τους να κάνουν αθλητισμό και μερικές φορές πρωταθλητισμό. Ευχόμαστε ολόψυχα μια χρονιά γεμάτη μπάσκετ , χαρά και κυρίως υγεία σε όλους και ραντεβού στο 7ο τουρνουά παγκορασίδων (1999 και νεότερες) σε εννέα μήνες από τώρα . 

Post Top Ad