Εντυπωσιακό ποδαρικό για τις νεανίδες 68-42 τον Πρωτέα Βούλας - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.1.12

Εντυπωσιακό ποδαρικό για τις νεανίδες 68-42 τον Πρωτέα Βούλας

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της β΄ φάσης οι νεανίδες μας έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και ποδαρικό στο 2012 και έκαναν περίπατο απέναντι στον Πρωτέα Βούλας (68-42) στο κλειστό της Καλλιθέας .

Οι μικρές ήταν πολύ καλές στην μεγαλύτερη διάρκεια και δεν απειλήθηκαν ποτέ . Εκπληκτική η Κλειώ Οικονομάκη , στη καλύτερη φετεινή της εμφάνιση η αναγεννημένη αδερφή της Ζωή , πολύ καλή η Μελίνα Κόλλια , η Ευγενία Κολλάτου εγκεφαλική και σχεδόν αλάνθαστη , οι Άννα Μαρία Μαντά και Βασιλική Παπαϊωάννου θετικότατες και όλες οι κοπέλες με προσφορά στην άμυνα . Γενικά μια ομάδα εξαιρετική που όλοι θέλουμε να βλέπουμε και να χαιρόμαστε . Γιατί μην ξεχνάμε οι Εσπερίδες είναι μια ομάδα με σπουδαίο ταλέντο και όταν παίζει σαν ομάδα δεν έχει αντίπαλο .

Οι νεανίδες ολοκλήρωσαν την α΄ φάση πρώτες σε τριπλή ισοβαθμία με Πανιώνιο και Κρόνο Αγ. Δημ. αλλά πλέον μπήκαμε πλέον στην τελική φάση όπου όλα τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και χρειάζεται προσοχή σε όλα τα παιχνίδια .

ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ –ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 68-42
Δεκάλεπτα : 21-10, 36-16, 50-28, 68-42
Διαιτητές : Μαυρέλης , Πούλιος
ΑΕ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Αναγνωστόπουλος): Ζεβαχιργιάν , Οικονομάκη Κλειώ 24, Τριανταφύλλου , Αμανατίδη , Κολλάτου 9, Γιαννακοπούλου 2, Οικονομάκη Ζωή 10, Ξεπαπαδέα , Παπαϊωάννου 6, Κόλλια 11, Μαντά 6
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος): Κλιάεβιτς 5, Στυλιαρά 5 , Αποστολοπούλου , Βουδούρη , Μελά 9(1), Δημέλη 8, Ασκιανάκη , Φωκιανού 2, Κύρου 10, Καλογεροπούλου

*Επόμενος αγώνας μας με την Τερψιθέα την ερχόμενη Τετάρτη 18/1/12 στον Αγ. Τρύφωνα .

Post Top Ad