Έρβινγκ : «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ίκαρος …» - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





12.9.12

Έρβινγκ : «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ίκαρος …»


Η Τζάσμιν ¨Ερβιγκ προπονείται ήδη με τον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Γιώργος Λειβάδης είναι ασφαλώς ικανοποιημένος αφού έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του . Η νεοαφιχθείσα Αμερικανίδα σέντερ φάνηκε και αυτή ικανοποιημένη και έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις  « Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα για  να μπορέσω να κάνω το πρώτο μεγάλο επαγγελματιικό βήμα στην καριέρα μου . Εκείνο που μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό το διήμερο που είμαι στην Ελλάδα είναι το καταπληκτικό κλίμα και το δέσιμο στην ομάδα . Τα κορίτσια είναι όλα εξαιρετικά σαν χαρακτήρες και πολύ καλές παίκτριες και με υποδέχθηκαν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια . Ο κόουτς ξέρει καλά τι περιμένει από όλες μας. Νοιώθω τυχερή που μπήκα στην οικογένεια αυτή και ειλικρινά νοιώθω πως έχω πολλά να προσφέρω . Το τουρνουά που θα πάρουμε μέρος θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά έστω και αν είναι κάπως νωρίς για μένα στο τομέα της προσαρμογής .»



Στο μεταξύ σοβαρό ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με υποσχετική ενός έτους υπάρχει για την 19χρονη σέντερ Κωνσταντίνα Νιάρχου που με ύψος 1.92 και εκπληκτικές προδιαγραφές , είναι ασφαλώς σπουδαίο κομμάτι της ομάδας και υπολογίζεται σοβαρά .


 Διαθέτει όμως  ελάχιστη εμπειρία και η συμμετοχή της σε αγώνες και η προοπτική να ψηθεί σε σύλλογο μικρότερης κατηγορίας όπου θα πάρει λεπτά συμμετοχής είναι το ζητούμενο και σε αυτό συμφώνησαν τόσο η αθλήτρια όσο και ο τεχνικός Γιώργος Λειβάδης . Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις .

Post Top Ad