Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ίκαρο - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad

9.9.12

Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΊκαροΤο πρώτο φιλικό τεστ για τον Ίκαρο Καλλιθέας ήταν απόλυτα θετικό όχι τόσο για την άνετη στο β΄ μέρος νίκη με 74-48 επί της φιλόδοξης ΑΕΝ Κηφισιάς στην έδρα της όσο γιατί η ομάδα του Λειβάδη είχε σημαντικές απουσίες . Το ενθαρρυντικό παράλληλα  ήταν ότι πέραν των πιο μεγάλων που έχουν εξαιρετική χημεία και έτσι και αλλιώς θα σύρουν …το κουπί φέτος  , πολύ καλή παρουσία είχαν και οι νεανίδες που ο πειραιώτης τεχνικός εμπιστεύεται πολύ .
Η ΑΕΝ Κηφισιάς έχει πολλές αξιόλογες αθλήτριες και  φάνηκε να αντέχει στο α΄ μέρος όταν και προηγήθηκε 30-29 αλλά στο β΄ δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό και παραδόθηκε . Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά τον Νοέμβριο .
Στον αντίποδα ο Γιώργος Λειβάδης με δεδομένες τις απουσίες των Κουτσουνούρη , Σαμολαδά και Έρβιγκ (έρχεται αύριο στην Ελλάδα) ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο β΄ μέρος και κυρίως από την αμυντική παρουσία που βοήθησε σημαντικά να έχει και ανάλογες επιθετικές εξάρσεις.

Post Top Ad