Κακό ποδαρικό με ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο για τις γυναίκες 75-86 από την ανώτερη Δάφνη Αγ. Δημ. - ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

  • ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΟΜΑΔΑ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ

Hot

Post Top Ad





23.10.18

Κακό ποδαρικό με ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο για τις γυναίκες 75-86 από την ανώτερη Δάφνη Αγ. Δημ.

Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκαν οι κοπέλες μας στο πρώτο επίσημο φετινό ματς στο οποίο επικράτησε η Δάφνη Αγ. Δημ. σχετικά εύκολα 75-86 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου (προημιτελικά).

Με ένα απίστευτο επιθετικό κρεσέντο  (13 τρίποντα στα 19 και έκλεισε με 13-22) οι φιλοξενούμενες φάνηκαν να είναι μια ταχύτητα πιο πάνω από την ομάδα μας που δεν είχε καμία διακριθείσα πλην ίσως της σέντερ Σερίς Ουίλλιαμς που δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό ,αν και αυτό δεν αλλάζει την όλη εικόνα μας . 
Όλα κρίθηκαν στο α΄ ημίχρονο με τις  κοπέλες μας να είναι υποτονικές και την Δάφνη να κάνει …παπάδες , σαφώς πιο έτοιμη και παραγωγική . Με το 6/8 τρίποντα της Δάφνης το 30-47,  ήταν κολακευτικό για τα κορίτσια μας που έδειχναν να  είναι σε λήθαργο και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση . Στην επανάληψη η κατάσταση βελτιώθηκε μεν αλλά η Δάφνη συνέχισε να είναι εκνευριστικά εύστοχη και η διαφορά μειώθηκε μόνο προς το τέλος . 
Εκπληκτική η Κεσούναν Τζέιμς (26π.,4/5τρ., 5 ριμπ., 4 ασίστ) κορυφαία της αναμέτρησης, εξαιρετικές Κασάντρα Μπράουν και Οντέρα Σίντομ, άψογη στην οργάνωση η Διονυσία Αλεξανδρή και βδέλλα η Γούναρη στην Κεχαγιά.
Τοπ σκόρερ των Εσπερίδων η Ουίλιαμς (28π.) αλλά σε κακή μέρα άπασες οι υπόλοιπες. Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα αντιμετωπίσει στις 19 Δεκεμβρίου στον Άγιο Δημήτριο τον Σπόρτιγκ στα προημιτελικά.
Η στατιστική : 









Post Top Ad